رونمایی از وب سایت جدید مجله اتاق فرار..!

ایجاد کمیسیون تخصصی فضای بازی تصویب شد

تصویب فضای بازی

شورای سیاست‌گذاری نظارت بر اسباب‌بازی طرح ایجاد کمیسیون تخصصی برای نظارت و سامان‌دهی بر بازی‌های اتاق فرار، کافه بازی‌ها و فضای بازی کودکان را تصویب کرد.

به گزارش کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان، جایگزینی شناسه کالا به جای هولوگرام، تغییر در ساختار شورای نظارت بر اسباب‌بازی و اضافه شدن واحد رایانه‌ای از مصوبات آخرین نشست این شورا بود که صبح روز ۲۲ دی ۱۳۹۹ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

فاضل نظری رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل کانون پرورش فکری و رئیس شورای سیاست‌گذاری نظارت بر طراحی، ساخت، واردات و توزیع اسباب‌بازی در کشور در این نشست گفت: اعضای این شورا رکن اصلی تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در حوزه اسباب‌بازی در کشور هستند.

وی افزود: اهمیت و نقش نظارت بر اسباب‌بازی بر کسی پوشیده نیست و توجه به این حیطه از وظایف شورای نظارت بر اسباب‌بازی است که امیدواریم با تصمیم‌گیری‌های درست شاهد اتفاق‌های امیدبخش در این زمینه باشیم.

در این نشست هم‌چنین سیدحسین خادم‌حسینی نایب رئیس شورای نظارت بر اسباب‌بازی نیز در سخنانی گفت: گزارش مالی حوزه اسباب‌بازی در دنیا سالانه بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار است اما سال گذشته اعلام شد که گردش مالی این صنعت – طی یک سال – تنها حدود ۳۵۰ میلیون دلار بوده است.

وی با بیان این‌که از اسباب‌بازی به عنوان یک صنعت توانمند در حوزه صادرات می‌توان بهره گرفت افزود: طی سال‌های اخیر اتفاق‌های نوینی در زمینه‌ی فضای بازی‌ها مانند کافه ‌بازی‌ها، اسکیپ رومها و … شکل گرفته است که نیازمند مداخله مثبت شورای نظارت بر اسباب‌بازی در حوزه نظارت و حمایت است.

خادم‌حسینی اضافه کرد: تصمیم داریم با تشکیل کمیسیون‌های تخصصی به شکل جدی‌تر در این بخش ورود پیدا کنیم و به صورت منظم نشست‌های ارائه گزارش و نقد و بررسی برگزار شود.

ویدا ملکی رئیس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی نیز در ابتدای این نشست گزارشی از چگونگی شکل‌گیری این شورا و فعالیت‌های آن در سال‌های پس از تأسیس ارائه کرد و گفت: همکاری در برگزاری پنج دوره جشنواره ملی و چهار دوره رویداد ایده‌آزاد اسباب‌بازی، برپایی هشت نمایشگاه از اسباب‌بازی‌های ممنوعه، برپایی نشست‌های تخصصی و… از فعالیت‌های شاخص این شورا در سال‌های اخیر بوده است.

وی هم‌چنین بررسی بیش از ۶ هزار و۲۰۰ اسباب‌بازی برای صدور مجوز و ثبت طرح‌ها، ارائه بیش از ۲میلیون و ۸۷۰ هولوگرام به تولیدکنندگان و واردکنندگان اسباب‌بازی را از دیگر فعالیت‌های این شورا برشمرد و خواستار به‌روزرسانی ساختار شورا با مصوبه‌های جدید شد.

نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی، وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما، وزارت ارشاد، وزارت صنعت و معدن، وزارت بهداشت و دیگر اعضای شورای سیاست‌گذاری نظارت بر اسباب‌بازی نیز در این نشست به بیان نقطه ‌نظرها و پیشنهادهای خود در زمینه مصوبه‌های شورا پرداختند.

در بخش‌هایی از این نشست هم‌چنین نماهنگ‌هایی از معرفی و تاریخچه شورای نظارت بر اسباب‌بازی و معرفی و تاریخچه بازی‌های رومیزی و اتاق فرار در ایران و جهان نمایش داده شد.

فیسبوک
لینکدین
واتساپ
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ثبت دیدگاه وارد اکانت خود شوید...

برای ثبت دیدگاه وارد اکانت خود شوید...

اتاق فرارهای پیشنهادی